Përfitimet e lojës me flluska sapuni (bubble); argëtim dhe zhvillim!

Nga Mariglena Muçi, psikologe Çdokush që është përgjegjës për aktivitetet e fëmijëve e kupton se loja dhe aktivitetet krijuese (vizatimet) janë në qendër të jetës së tyre dhe janë mjete thelbësore për zhvillimin e tyre fizik, mendor, emocional, social dhe kulturor. Nëpërmjet lojës fëmijët mësojnë shumë gjëra që i japin një kuptim ekzistencës së tyre. Për t’iu përgjigjur në mënyrë…

Learn More