A shfaq
fëmija sjellje
kundërshtuese pa shkak?
Vështirësi sjellore: Kontaktoni
Si i përjeton
ndryshimet
e stadeve
jetësore?
Përshtatja në situatat e reja: Kontaktoni
A shfaq vështirësi
në disiplina apo
lëndë të caktuara?
Vështirësi në të nxënë/në shkollë Kontaktoni
Ke nevojë për ndihmë?

Ekspoloroni Shërbimet

do t'i mesosh te fluturojne por s'do ndjekin fluturimin tend. Do t'i mesosh te endrrojne por s'do kene endrren tende. Do t'i mesosh te jetojne por s'do jetojne jeten tende. Por ne cdo fluturim, ne cdo enderr dhe ne cdo jete do te mbeten gjurmet e marra ne edukim ne femijeri. (Nene Tereza)

Femijet jane si balonat

Kontakto me ne
Fëmijet jane si balonat

do t'i mësosh të fluturojnë por s'do ndjekin fluturimin tënd. Do t'i mësosh të ëndrrojnë por s'do kenë ëndrrën tënde. Do t'i mësosh të jetojnë por s'do jetojnë jetën tënde. Por në çdo fluturim, në çdo ëndërr dhe në çdo jetë do të mbeten gjurmët e marra në edukim në fëmijeri. (Nënë Tereza)

Misioni ynë

Kontribuojmë në vazhdimesi për një shëndet të mirë mendor të fëmijës dhe të familjes

Histori Suksesi

“Falenderoj shumë psikologen për suportin që i dha vajzës sime që pati një adoleshencë të veshtirë, por Lorela i dha asaj një mundësi të dytë”

Rexhina Lamaj

Rexhina Lamaj

“Pata një periudhë të errët me femijën tim dhe si çdo prind isha shumë i shqetësuar, por me ndihmen e psikologe Lorelës sot jam më e qetë dhe fëmija im është shumë më i zhvilluar

Belinda Hoxha

Belinda Hoxha

Misioni ynë

Kontribuojmë në vazhdimesi për një shëndet të mirë mendor të fëmijës dhe të familjes

Misioni ynë

Kontribuojmë në vazhdimesi për një shëndet të mirë mendor të fëmijës dhe të familjes

The Stories of Success

“Falenderoj shumë psikologen për suportin që i dha vajzës sime që pati një adoleshencë të veshtirë, por Lorela i dha asaj një mundësi të dytë”

Rexhina Lamaj

Rexhina Lamaj

“Pata një periudhë të errët me femijën tim dhe si çdo prind isha shumë i shqetësuar, por me ndihmen e psikologe Lorelës sot jam më e qetë dhe fëmija im është shumë më i zhvilluar

Belinda Hoxha

Belinda Hoxha

Misioni ynë

Kontribuojmë në vazhdimesi për një shëndet të mirë mendor të fëmijës dhe të familjes

Histori suksesi

“Falenderoj shumë psikologen për suportin që i dha vajzës sime që pati një adoleshencë të veshtirë, por Lorela i dha asaj një mundësi të dytë”

Rexhina Lamaj

Rexhina Lamaj

“Pata një periudhë të errët me femijën tim dhe si çdo prind isha shumë i shqetësuar, por me ndihmen e psikologe Lorelës sot jam më e qetë dhe fëmija im është shumë më i zhvilluar

Belinda Hoxha

Belinda Hoxha

Lexoni

Artikujt e Fundit

Bashkëprindërim me ish-partnerin; 7 këshilla për të qenë prindër të mirë edhe pas divorcit

Nga Eduart Tafa, psikolog   Këshilla për bashkë-prindërimin me ish partnerin Nëse ky është divorci juaj i parë, do të dëgjoni fjalët “bashkë-prind” mjaft shpesh. Por çfarë do të thotë kjo? Dhe si është e mundur ta bësh atë me dikë që të ka lënduar, tradhtuar ose thjesht ka ndaluar të të dojë? Ndoshta edhe ju keni ndaluar së dashuruari…

Çfarë duhet të dinë prindërit dhe mësuesit për ADHD?

Çrregullimi i vëmendjes me hiperaktivitet (Attention Deficit Hyperactivity Disorder ADHD) përcaktohet si shfaqja e një grupi sjelljesh ku fëmija paraqet nivele impulsiviteti, mungesë vëmendjeje dhe hiperaktiviteti më të larta sesa fëmijët e tjerë të së njëjtës moshë. ADHD konsiderohet crregullimi më i përhapur i periudhës së fëmijërisë së hershme dhe prek më shumë djemtë se vajzat. Problematikat e fëmijëve me…

Na vizito

Adresa