Shenjat se fëmija keqtrajtohet në çerdhe, kopsht ose shkollë

Për fat të keq, dhuna nga edukatorët, mësuesit apo bashkëmoshatarët është realitet me të cilin përballen shumë fëmijë. Disa nga shenjat që mund të vërejnë prindërit që shërbejnë si këmbana alarmi po i rendisim më poshtë. Shenjat fizike Këmbana e parë duhet të vijë nga vëzhgimi fizik, duke kontrolluar pjesët e dukshme dhe ato më pak të dukshme, si psh…

Learn More