Fëmijë i llastuar, a teprohet me përdorimin e këtij termi?

Disa ekspertë të zhvillimit të fëmijëve argumentojnë se mbiemri ‘i llastuar’ është një term që shpesh përdoret tepër. Foshnjat nuk mund të llasohen “Një i porsalindur (dhe një foshnjë në vitin e parë të jetës) nuk mund të llastohet. Foshnjat qajnë sepse kanë nevojë për diçka dhe është e vështirë t’i llastosh, sepse nuk po përpiqen të manipulojnë prindin. Në…

Learn More