Hakuna Matata; filozofia optimiste e të jetuarit me besim dhe pa kokëçarje. Nga Drilona Abazaj, psikologe

🌈𝑻𝒊𝒎𝒐𝒏, 𝑷𝒖𝒎𝒃𝒂 & 𝑺𝒊𝒎𝒃𝒂🌈 🎤Hakuna Matata 🎼Hakuna Matata, çfarë frazë e mrekullueshme… Hakuna Matataaa… Nuk është ndonje mani kalimtare. Nuk do të thotë shqetësim për pjesën tjetër të ditëve tuaja…Është filozofia jonë pa probleme.Hakuna Matataaa🎼 🔹Të gjithë e mbajmë mend harmoninë dhe gëzimin që kjo këngë i dhuroi protagonistit kryesor të filmit të animuar “The Lion King” Simbës, këngë e…

Learn More