Pushimet i bëjnë fëmijët më të lumtur edhe pasi i kanë mbaruar

Na ndodh pothuajse të gjithëve që rrugën e kthimit nga pushimet ta bëjmë të mërzitur, dhe të mendojmë që në atë moment për pushimet e radhës. Këtë ndjesi e kanë edhe më të theksuar fëmijët, pasi janë ata që i shijojnë më shumë pushimet. Ekspertët këshillojnë që prindërit t’i shpenzojnë paratë e tyre më shumë për të kaluar pushime me…

Learn More