Deri në cilën moshë mund të lahemi bashkë me fëmijët dhe si të kujdesemi të mos u shkelim privatësinë?

A është e drejtë apo e gabuar të bëjmë dush bashkë me fëmijët, ose të lajmë fëmijët me motrat e vëllezërit? Psikologia Ambra Filipelli, jep përgjigjen e saj për këtë çështje, duke parashtruar argumentet e mëposhtme: Do t’u ketë ndodhur shumë prindërve, për lehtësi ose me dëshirë, të lahen së bashku me fëmijët e tyre. Siç ndodh midis vëllezërve dhe…

Learn More