Të mësojmë fëmijët duke i argëtuar në shtëpi sipas edukimit montessori. Aktivitete të ilustruara për moshën 3-vjeҫare. Nga Emine Vardari

Prinderit shpesh habiten kur i blejne femijes nje loder te re dhe shikojne qe femija eshte me i interesuar ne kutine e kartonit qe mbeshtjell lodren sesa ne ate qe eshte brenda. Por, pse ndodh kjo? Kjo ndodh sepse kutia prezanton nje stimulues per imagjinaten e femijes dhe ajo mund te shnderrohet ne nje makine, shtepi, anije etj. Duke nisur…

Learn More