Pse na “tremb” intervista e punës dhe si ta menaxhojmë?

Natyrisht që intervistat e punës nuk janë gjithmonë të lehta, sepse bëhet fjalë për një lloj “testimi” apo vënieje në provë. Po të sjellim në mend procesin e testimeve dhe provimeve nëpër të cilin kalojmë të gjithë që nga koha e arsimit fillor, me shumë gjasa do të kujtojmë dhe ato ndjesitë që i shoqëronin; një lloj frike, ankthi, apo…

Learn More