Kur i duhet hequr biberoni fëmijëve? Mënyrat dhe koha e duhur. Nga Logopede Aurora Lushej

“Çuçi” ka kohën dhe vendin e tij por kur fëmija fillon të flasë, është koha e duhur për ta hequr atë… Nuk ka një përgjigje definitive se kur duhet t’i heqim biberonin (çuçin) fëmijës! Por, sa më shpejt të ndodhë ky proces, aq më mirë do jetë për fëmijën pasi nuk do krijojë varësi nga ai. Në moshën 2 vjeç,…

Learn More