Efektet e shëndetit mendor tek te burgosurit e liruar së fundmi nga Eduart Tafa

Largimi nga burgu nuk është aq i thjeshtë sa dalja nga dera dhe kthimi në jetën që kishit më parë. Për shumë njerëz, punët kanë humbur, marrëdhëniet janë dëmtuar dhe situatat e jetesës kanë ndryshuar. Ju mund të mos keni një rrjet social, mbështetje financiare, sigurim ose burimet e nevojshme për të siguruar një punë, për të gjetur një shtëpi,…

Learn More