Dëshira e pakontrolluar për ushqime të caktuara, si ta trajtojmë?

Nuk është oreksi, dëshira normale për ushqim të shëndetshëm që ndiejmë para ngrënies. As nuk është uri, ajo nevojë intensive për ushqim që shfaqet kur keni qëndruar pa ngrënë për disa orë. Për të kuptuar se çfarë është nepsi, duhet menduar për një dëshirë dërrmuese për ushqime të caktuara, ndoshta të ëmbla, yndyrore, të pasura me kripë dhe erëza. Shkaqet…

Learn More