13 orientime sesi të punojmë dhe ndihmojmë me nxënësit me çrregullime të të shkruarit (disgrafi)

Nga Mariglena Muci Nisja e klasës së parë është një nga momentet më të bukura dhe një hap i rëndësishëm në jetën e të gjithë fëmijëve. Por jo për të gjithë ky fillim është njësoj. Ata hasin vështirësi të shumta, jo vetëm se përballen me një mjedis të ri, me shokë e shoqe të reja, por hasin dhe vështirësi në…

Learn More