Karantina, Ekonomia dhe Lufta ndaj Koronavirusit. Nga Rigels Lenja, studiues

Corona-Virus ka futur në kolaps total mbarë rendin botëror. Më shumë ngjan si një nga ato filmat e Hollywood. Dy janë viktimat më të mëdha nga ky virus. Shifrat tregojnë se pothuajse 90% e viktimave, janë mosha e tretë apo persona me sëmundje kronike. Viktima e dytë e kësaj krize është Ekonomia. Nëse qeveria shqiptare nuk mund të bëjë asgjë…

Learn More