Adoleshentët me epilepsi më të prirur të vuajnë nga depresioni

Epilepsia ka një ndikim në jetën e përditshme dhe sjell një jetë emocionale dhe shoqërore që shpesh është shumë e vështirë. Nga adoleshentët e prekur, gati 20% kanë simptoma depresive. Te adoleshentët, prania e një sëmundjeje kronike siç është epilepsia ka një ndikim të madh në jetë dhe prek një nga fazat më delikate në kalimin nga fëmijëria në moshën…

Learn More