Çfarë është burnout (ezaurimi fizik dhe mendor) dhe shenjat për ta kuptuar

Përkufizimi i 𝗯𝘂𝗿𝗻𝗼𝘂𝘁 (ezaurimi/rraskapite/lodhje e tepërt) është “një gjendje lodhjeje emocionale, fizike dhe mendore e shkaktuar nga stresi i tepërt dhe i zgjatur”. Kjo më së shumti ndodh në ambiente pune dhe akademike, por ju mund ta përjetoni në çdo fushë të jetës. Kur provoni këtë ndjesi, duket se nuk mund të përqendroheni as në gjërat më të thjeshta dhe…

Learn More