Nevojat thelbësore të fëmijëve për t’u rritur të shëndetshëm

Fëmijët duhet të ndjehen të sigurt që mund të ndajnë gjithçka me ju Kur krijoni një mjedis të shëndetshëm komunikues me fëmijët tuaj, atëherë ata do të ndihen të sigurt të komunikojnë me ju për ndjenjat dhe emocionet e tyre. Nëse ata ndajnë diçka të ndjeshme me ju, shpërblejeni atë. Përdorni momentet e mahnitshme kur ata vijnë tek ju me…

Learn More