Si ta kuptoj nëse fëmija im është empat? (Ndryshon nga të qenit empatik)

Nëse fëmija juaj është emocionalisht ose fizikisht i ndjeshëm, ai mund të jetë një empat. Këtu janë disa cilësi të një personi empatik dhe si mund ta rregulloni prindërimin tuaj për të mbështetur më së miri fëmijën tuaj dhe ndjenjat e tij të forta. Kur vajza ime ishte disa javëshe, e çova në një grup nënash në një kafene. Ndërsa…

Learn More