Fëmijë të vetëm, në mitet mes llastimit dhe vetmisë; këshilla për prindërit

Nga Lorela Garuli   Variablat që përcaktojnë suksesin në jetë, lumturinë, empatinë apo një fëmijëri të lumtur sigurisht që ndikohen në një masë të madhe nga dinamikat familjare, por jo gjithnjë fëmijët e vetëm janë më të llastuar, më të vetmuar, më të privilegjuar apo më egoistë se fëmijët e tjerë që rriten me motra e vëllezër. Shprehitë e inteligjencës emocionale…

Learn More