Shtatë gabimet që bëjmë gjatë mosmarrëveshjeve në çift

Edhe nëse jemi njerëzit më paqësorë në botë e përpiqemi maksimalisht t’i shmangim konfliktet, sidomos me njerëzit që duam, sërish është e pamundur të mos bëhemi pjesë e debateve. Çelësi për një marrëdhënie të shëndetshme dhe të lumtur, nuk është mungesa e konfliktit apo pajtueshmëria e plotë e karakterit, por aftësia për të menaxhuar në mënyrë strategjike, të gjitha dallimet…

Learn More