Këshilla për gjumin në moshën e adoleshencës

Në moshën e adoleshencës, nevojiten mesatarisht 8 deri në 10 orë gjumë, por shumë prej fëmijëve në këtë fazë, kanë probleme me gjumin. Mungesa e gjumit mund të ndikojë në përqendrimin e tyre gjatë ditës, mund të ketë lidhje me shtimin në peshë si dhe të bëhet shkak për shfaqjen e sëmundjeve të ndryshme. Këshilla për një gjumë të rehatshëm…

Learn More