Investo në humanizëm, investo në lumturi!

Nga Babeta Rexhepi Kryeinfermiere në kujdes Parësor E keni dëgjuar ndonjëherë shprehjen: “Duke humbur veten  në shërbim të tjetrit është mënyra më e mirë për ta rigjetur atë”? Shumë kohë pasi e kisha dëgjuar për herë të parë këtë shprehje unë vetë arrita t’ia gjeja kuptimin asaj. Quhem Babeta dhe jam infermiere. Për të gjithë ata që nuk e dinë,…

Learn More