Inati dëmton shëndetin

Qetësia është virtyti i të fortit. Ky nuk është vetëm proverb, por edhe shkenca e konfirmon: zemërimi është i keq për shëndetin. Kjo ndjenjë shkakton reaksione inflamatore, veçanërisht tek gratë. Sidoqoftë, arsyet për këtë “predispozitë” femërore nuk janë ende të qarta. Gratë e reja më të prekura Sipas hulumtimit, ende në vazhdim dhe i kryer nga studiuesja kanadeze Bianca D’Antono,…

Learn More