A janë më inteligjentë njerëzit që harrojnë më shumë?

Të harrosh gjërat nuk është gjithmonë e keqe, përkundrazi, do të thotë që je më i zgjuar. Në fakt, një studim i Universitetit të Glasgow ka treguar se truri i atyre që harrojnë, funksionon më mirë se të tjerët. Sinonim me inteligjencën Të jesh me shumë detyra dhe të bësh gjëra të shumta në të njëjtën kohë është një avantazh,…

Learn More