Koha cilësore që kalojmë me prindërit rrit jetëgjatësinë e tyre

Qëndrimi ynë pranë prindërve është shumë i rëndësishëm, sepse ndikon në mirëqenien e tyre. Studuiuesit e Universitetit të Kalifornisë kanë arritur në përfundimin se për të rritur jetëgjatësinë, prindërit kanë shumë nevojë për kujdesin dhe dashurinë tonë. Më herët është vërtetuar se vetmia përshpejton proçesin e plakjes, duke shkaktuar tek prindërit shkurtim të jetës. Sa më shumë të rritemi në…

Learn More