Bruksizmi (kërcitja e dhëmbëve) mund të jetë shenjë e bullizmit, mos e injoroni

Shtrëngimi dhe kërcitja e dhëmbeve gjatë natës, është një veprim i pavullnetshëm i muskujve që kanë lidhje me përtypjen dhe tek fëmijët adoleshentë mund të jetë një sinjal se fëmija mund të jetë viktimë e bullizmit. Prandaj nëse e vëreni mos e injoroni. “Oral health foundation” kreu një studim me disa adoleshenë në Brazil. 65% e tyre kishin episode të…

Learn More