Komentet e dëmshme nga të rriturit “e pushtetshëm” drejtuar fëmijëve, nga Lorela Garuli

Prej disa ditësh, në rrjet qarkullon një video e shkëputur nga një program televiziv, ku fëmijë të moshave të ndryshme konkurrojnë me njëri-tjetrin në kërcim. Në videon në fjalë kanë tërhequr vëmendjen komentet që dy nga anëtarët e jurisë i bëjnë një vogëlusheje lidhur me peshën dhe marrëdhënien e saj me ushqimin. Ditën e sotme, psikologia Lorela Garuli ka publikuar…

Learn More