Si të bashkëpunoj me një kolegun tim me aftësi ndryshe?6 orientime për punonjësit

Nga Mariglena Muci, pedagogji e specializuar  Puna është një proces i rëndësishëm në jetën e njeriut. Po aqtë rëndësishme janë edhe marrëdhëniet dhe bashkëpunimi, qëvendosim me kolegët tanë. Sindomos kur punojmë me persona me aftësi ndryshe, të cilët duan një kujdes të veçantë. Ndonjëherë mosnjohja ose mospasja e njohurive të duhuramund të bëhet shkak, për një bashkëpunim, jo fort të…

Learn More