Si të rinisim komunikimin me partnerin pasi kemi kaluar kohë pa folur

Çdo marrëdhënie ka probleme, defekte e kriza dhe i vetmi çelës që zgjidh çdo keqkuptim është komunikimi. Prandaj, mes gjithë problemeve, nëse arrini në mungesë komunikimi, kjo duhet të jetë gjëja që duhet t’ju shqetësojë më shumë. Nëse e ndjeni se në marrëdhënien tuaj në çift ka një ngërç komunikimi, përpiquni ta rregulloni sa më parë, duke ndërtuar sërish ura…

Learn More