Pse nuk duhet ta detyroni kurrë fëmijën të përqafojë të rriturit?

“Përqafoje gjyshen dhe gjyshin dhe thuaji mirupafshim!” Kjo është një fjali që thuhet rregullisht në shumë shtëpi e familje. Por ka një arsye të mirë pse nuk është mirë t’i thoni fëmijës të përqafojë ose puthë dikë – përfshirë të afërmit. Problemi me këmbënguljen për përqafime dhe puthje Kur i jepni fëmijës tuaj udhëzime, si p.sh., “Merr lodrat”, ju po…

Learn More