Si të ndaloni së ushtruari stres dhe “presion” mbi veten. Nga Eduart Tafa, psikolog

Ne përballemi me mjaft stres në jeten tone. Stresi mund të përkufizohet si çdo lloj ndryshimi që shkakton tendosje fizike, emocionale dhe psikologjike. Stresi është përgjigjja e trupit tuaj ndaj gjithçkaje që kërkon vëmendje ose veprim. Të gjithë e përjetojnë stresin në një farë mase. Mënyra se si i përgjigjeni stresit, bën një ndryshim të madh në mirëqenien tuaj të…

Learn More