Instinkti i mëmësisë është në trurin e çdo gruaje

Kur lind një fëmijë, një grua e vendos fëmijën e saj në qendër të gjithçkaje, duke i përkushtuar kujdes dhe përkëdhelje. Nuk është thjesht një çështje emocionale ose psiko-sociale: është sistemi nervor ai që stimulon instinktin e nënës, duke i dhënë secilës grua “komandën” për t’u kujdesur vetë për foshnjën e saj. Kjo u demonstrua nga hulumtimi i kryer nga…

Learn More