Si të sillem kur dikush qorton fëmijën tim?

Asnjë prindi nuk do i pëlqente të gjendej në pozitën që dikush tjetër t’i qortojë e të përpiqet t’i disiplinojë fëmijën. Megjithatë, është e rëndësishme të ruani qetësinë, në mënyrë që të reagoni siç duhet ndaj fëmijës. Bëjeni të ndihet i sigurt se jeni aty për të dhe e kuptoni Është shumë e rëndësishme që fëmija të ndihet i mbrojtur.…

Learn More