8 aftësitë që fëmijët mësojnë nga lojërat me LEGO

Nga Daniela Luku   Aftësi Motorike Përdorimi i kubave LEGO është mundësia e përsosur për ndërtimin e aftësive të shkëlqyera motorike! Kubat LEGO janë një menyre manipuluese e shkëlqyeshme për të punuar me gishtat ndërsa fëmijët ndërtojnë dhe madje marrin copa LEGO. Fëmijët e duan krijimin e ndërtesës dhe ata mund ta bëjnë këtë për orë të tëra, duke ndërtuar…

Learn More