T’i flasim fëmijës si bebe, apo me zë të plotë? Nga logopede Klaudia Sinani

Tingujt dhe fjalët e para të fëmijës janë melodia më e bukur për prindin. Po ashtu dhe zëri juaj, i nënës, babit, vëllait apo motrës së tij, është melodia më e bukur për fëmijën tuaj. Gjatë rritjes, fëmija juaj fillon të përdor fjalët e tij të para dhe është e kuptueshme, dëshira juaj e madhe  për t’i folur fëmijës me…

Learn More