10 sjelljet e përditshme që shkatërrojnë marrëdhënien tuaj me partnerin

1.Kritikoni gjithmonë veten. Ndoshta partneri nuk i vë re fare papërsosmëritë tuaja, por me këtë sjellje ju i theksoni më shumë. 2.Gjykoni këdo. Një sjellje e tillë mund të bezdisë partnerin dhe të ndryshojë mendimin që ka për ju. 3.Përpiqesh në mënyrë të vazhdueshme për perfeksion.Përpjekja për të qenë e përkryer për partnerin tuaj është një kurth sepse herët a…

Learn More

Si të rinisim komunikimin me partnerin pasi kemi kaluar kohë pa folur

Çdo marrëdhënie ka probleme, defekte e kriza dhe i vetmi çelës që zgjidh çdo keqkuptim është komunikimi. Prandaj, mes gjithë problemeve, nëse arrini në mungesë komunikimi, kjo duhet të jetë gjëja që duhet t’ju shqetësojë më shumë. Nëse e ndjeni se në marrëdhënien tuaj në çift ka një ngërç komunikimi, përpiquni ta rregulloni sa më parë, duke ndërtuar sërish ura…

Learn More