Karantina dhe mësimi online; “prapaskenat” psikologjike të një realiteti të ri!

 Karantina. Çfarë po ndodh këto ditë në mendjen e fëmijëve? Tashmë jemi në muajin prill dhe sapo ka përfundur java e katërt e ndërprerjes së shkollës dhe mbylljes në shtëpi të fëmijëve. Në fillim atyre iu duk si një periudhë pushimesh, ku mund të dilej për shëtitje me prindërit, të çoheshin vonë në mëngjes e të shihnin filmat e animuar, të…

Learn More