Të kërkojmë lumturinë? Pesë këshilla altnerative

Lumturia është qëllimi final dhe mbi çdo qëllim tjetër për pjesën më të madhe të njerëzve, por kërkimi i lumturisë në mënyrë aktive, mesa duket nuk është fort pozitiv. Ata që shënojnë arritjet më të larta në çdo renditje të lumturisë raportojnë mbështetje të mirë sociale, jetojnë jetë kuptimplote që i lejon të kontribuojnë në shoqëri, përjetojnë një bollëk emocionesh…

Learn More