Muzikoterapia; pse na bën mirë të dëgjojmë muzikë? 5 përfitime psikologjike të saj. Nga Anxhela Dokoll, psikologe

Dëgjimi i muzikës  së  preferuar padyshim që  na bën  të  ndihemi  mirë   dhe  na  argëton, por studiuesit kanë  arritur në  konkluzionin se  fuqia  e  muzikës  është akoma më  e madhe, pasi ajo mund  të  ndikojë   pozitivisht  në   shëndetin tonë  fizik dhe mendor   1)Muzika redukton stresin Sa herë që dëgjoni muzikën, niveli juaj i stresit ulet. Ky është një zbulim…

Learn More