Përfitimet që kemi nëse hamë të paktën një vakt me familjen

Sipas një studimi të autorëve të Universitetit të Guelph të Kanadasë, konsumi i të paktën një vakti në ditë me familjen nxit ngrënien e ushqimeve më të shëndetshme për të gjithë, madje edhe për fëmijët, sepse rrit konsumin e frutave dhe perimeve, duke reduktuar atë të “ushqimeve të çastit”. Ky është kampioni i analizuar, i cili ka jetuar në Shtetet…

Learn More