Leximi ndihmon nxënësit në rezultatet në shkollë, cilat materiale këshillohen?

Tani dihet mirë se leximi është mjaft i dobishëm për zhvillimin intelektual të fëmijëve. Por që leximi i librave madje mund të përmirësojë notat e adoleshentëve në shkollë është ajo që doli nga një studim i ri i kryer nga Universiteti i Malaga (Spanjë) dhe University College London (Mbretëria e Bashkuar). Librat “aleatë” të shkollës Hulumtimi, i botuar në “Oxford Review…

Learn More