Tri këshilla praktike për të tejkaluar perfeksionizmin

Ndryshe nga ç’mund të duket dhe mendohet, perfeksionizmi shoqërohet me vështirësi emocionale, të tilla si ankthi. Perfeksionizmi nuk është një katalizator, por një pengesë për suksesin. Mendimi “gjithçka ose asgjë” është një shenjë dalluese e perfeksionizmit. Kornizoni perfeksionizmin Perfeksionistët shpesh ngurrojnë të heqin dorë nga tendencat e tyre perfeksioniste nga frika se mos humbasin avantazhin ose mbeten pas “konkurrencës”. Ata…

Learn More