Përralla për fëmijët, dëgjimi i tyre po aq i mirë e me përfitime sa leximi

Leximi i një tregimi ose një përralle është shumë i mirë. Por është po aq mirë t’i dëgjosh ato. Për këtë arsye, është kaq e rëndësishme që nëna dhe babai t’u tregojnë përralla fëmijëve. Një demonstrim tjetër i efektit pozitiv të leximit dhe dëgjimit vjen nga një studim i kryer nga një ekip studiuesish nga Universiteti i Kalifornisë në Santa…

Learn More