“Psikovampirët”: cilët janë llojet e njerëzve që na grabisin energjinë pa e kuptuar? Nga Eduart Tafa, psikolog

Nocioni “psikovampir”  eshte nje nocion metaforik per te emertuar me lehte njerezit te cilet na rrembejne energji. Cdo njeri e njeh ndjesine, kur nepermjet takimit me nje person tjeter kupton se po humb energji emocionale, psikike, mendore apo fizike.   Te kesh nje person qe shprendan pozitivitet dhe ndikon ne formimin tend eshte dicka favorizuese. Ndikimi i njerezve ndaj nesh…

Learn More