Si të planifikoni pushimet verore me fëmijët me aftësi ndryshe? 7 orientime për prindërit

Nga Mariglena Muci, pedagogji e specializuar Pushimet verore kanë një rëndësi të veçantë dhe shpesh kërkojnë një planifikim paraprak. Shumë prindër e dijnë më së miri se sa gjëra duhet të planifikojnë dhe përgatisin kur vendosin të shkojnë me pushime. Për prindërit që kanë fëmijë me aftësi ndryshe, udhëtimi në destinacione të reja dhe eksploimi i qyteteve nëpër botë është…

Learn More