Si ndikojnë pushimet e dimrit (Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri) tek fëmijët me Çrregullime të Spektrit të Autizmit? 8 orientime për prindërit

Pushimet e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri janë më të bukurat dhe të veçantat e të gjithë vitit. Ato përfshijnë emocione dhe surpriza të mëdha. Por gjithashtu, pushimet nënkuptojnë ndryshime në orare, në rutina, vizitorë, zhurma etj. Në këte mënyrë ato bëhen stresuese dhe ankthioze, për fëmijët me ÇSA të cilët, kanë vështirësi me ndryshimin e rutinave. Nga…

Learn More