10 rregulla për ta bërë sa më të lehtë rikthimin e fëmijëve në shkollë

Mbarimi i pushimeve verore i mërzit paksa fëmijët sidomos kur i kujton se duhet t’i kthehen librave dhe shkollës. Më poshtë keni 10 këshilla që duhen ndjekur për të lehtësuar këtë proces delikat dhe të rëndësishëm: 1. Vendosni gradualisht një orar zgjimi të përshtatshëm me atë kur të rifillojë shkolla. 2. Shkoni në shtrat herët në mbrëmje që të flini…

Learn More