Fëmijët e prindërve me depresion shkojnë më shpesh në spital

Pavarësisht stigmave të shoqërisë sonë, duhet pranuar se depresioni është një patologji, si shumë të tjera dhe së fundmi është zbuluar se mund të ketë pasoja seriozë jo vetëm tek personat që e kanë, por edhe tek fëmijët e tyre. Një grup studiuesish në Londër, kanë konsultuar baza të ndryshme të të dhënave dhe studime të ndryshme, duke menaxhuar kështu…

Learn More