Çfarë është terapia blu dhe përse na ndihmon?

A ju ka ndodhur ndonjëherë të ecni buzë detit për të medituar apo thjesht për t’u shplodhur? Ekziston një shpjegim shkencor për ndjenjën e qetësisë që përjetojmë kur jemi afër ujit, qoftë ai det, liqen apo, thjesht, një burim. Profesionistët e fushës e quajnë “terapia blu”. Efektet e dobishme Sipas një studimi të ri të kryer nga Instituti i Barcelonës…

Learn More