Si ndikojnë zënkat e prindërve në shëndetin emocional dhe fizik të fëmijës?

Zënkat mes një çifti, kur bëhen të shpeshta e të papajtueshme me mirëqenien e tyre, jo rrallëherë përfundojnë në divorc. Kalimi i kësaj përvoje, ka vështirësitë e veta si për partnerët, por edhe për fëmijët, nëse janë bërë prindër. Gjatë kësaj peridhe (por edhe më pas), fëmijët do të përballen me pasoja në zhvillimin emocional, në sjellje si edhe shëndetin…

Learn More